Visgaršīgākā pikantā kabaču uzkoda, kas pagatavojama 5 minūtēs, pasniedzu kopā ar kartupeļu biezeni

Kabaču sezona rit pilnā sparā, kas nozīmē, ka arī šodien tie ir ēdienkartē. Mans vīrs jau izskatās nedaudz neapmierināts par maniem kulinārijas gardumiem, bet viņš tik un tā ēd.

Jo kabaču ēdieni, lai arī vienkārši, ir ļoti garšīgi. Un šodien es izdomāju, kā marinēt kabačus un ar ko tos pasniegt.

Es dalos ar jums ar pārbaudītu 5 minūšu recepti. Ļoti ātra un garšīga alternatīva parastajiem salātiem.

Kā marinēt kabačus

SASTĀVDAĻAS

500 g kabaču

0,5 tējk. sāls

0,5 ēd.k. cukura

1 ēd.k. etiķis

2 ķiploka daiviņas

2 ēd.k. eļļas (varat izmantot savu iecienītāko)

pētersīļu saišķis

melnie pipari pēc garšas

SAGATAVOŠANA

1.Ņem divus mazus jaunus kabačus. Nomazgājiet, nogrieziet asti un sagrieziet plānās šķēlēs.


2.Pēc tam pievieno sāli kabačiem un labi samaisa. Atstājiet uz 10 minūtēm, lai tie sāktu izdalīt sulu.

3.Pagaidām pagatavosim marinādi. Sasmalciniet ķiplokus vai sarīvējiet tos uz smalkas rīves.

Lasi vēl: Neticami gardas kabaču pankūkas cepju bez liela daudzuma eļļas cepeškrāsnī: dalos ar pašu labāko recepti

Pievienojiet piparus ķiplokiem. Tad pievieno cukuru vai tādu pašu medus daudzumu. Pēc tam pievienojiet etiķi un eļļu. Visu kārtīgi samaisiet.


4.Smalki sagrieziet pētersīļus.


5.Pa to laiku no kabačiem būs izdalījies šķidrums, to vajag notecināt un kabačus nospiest.

Pēc tam sajauc tos ar marinādi un sasmalcinātiem zaļumiem. Ļaujiet kabačiem marinēties. Jo ilgāk tie atrodas ledusskapī, jo labāk tie iemarinējas.

Bet jau pēc 20 minūšu stāvēšanas ledusskapī, tos var pasniegt.

Ir ļoti grūti pretoties tos uzreiz neapēst. Tie smaržo ļoti garšīgi un aicina jūs tos nobaudīt.

Šis mans kulinārijas prieks pat iepriecināja manu vīru. Es tos gatavoju vakariņām kopā ar kartupeļu biezeni un sulīgām cūkgaļas karbonādēm.

Mans vīrs bija apmierināts, slavēja salātus un pat jautāja, kā marinēt kabačus. Viņš saka, ka šādi dārzeņi ir lieliski piemēroti kebabiem.

Ceru, ka arī jums patika šī ātrā un vienkāršā kabaču recepte. Ir grūti izdomāt, ko gatavot katru dienu.

Un šādas receptes patiešām palīdz. Īpaši kabaču sezonas uzplaukumā, kad šķiet, ka no šī dārzeņa jau esi pagatavojis visus iespējamos ēdienus.

Domāju, ka šī recepte vēl ilgi paliks tavā pavārgrāmatā.

Ko jūs gatavojat no kabačiem?

Leave a Comment